Stiliranje hrane

Ali naj gremo na otvoritev Tedna nezavržene hrane, kjer je gost Massimo Bottura? Eden izmed najboljših kuharjev na svetu, ustanovitelj neprofitne organizacije “Food for soul”, kjer skušajo zmanjšati količino zavržene hrane.

Ali naj gremo na delavnico, ki jo je v petek prirejala Žana Kapetanović? Novinarka, stilistka hrane, ki je poznana tudi pod imenom Food Styling – sol&poper življenja… in sedaj po novem tudi prodajalka 🙂 v luštni trgovinci ARTichoka na začetku Štanjela.

Oba vprašanja sta mi kravžljala možgančke prejšnji teden…

Odločili smo se za delavnico.  Delavnico zato, ker si Smokey želi vedno nadgrajevati svoje znanje in s tem tudi zvišati stopnjo kvalitete, ki vam jo lahko ponudimo. Na področju fotografiranja hrane so nas poučevali francoski chefi in znani slovenski stilisti hrane.

Tudi v kuhariji se redno izobražujemo. Obiskali smo že mnogo delavnic. Naučili so nas kako pripravljati gurmanske burgerje, svoj lasten kruh, kako se lotiti visoke kulinarike, kako izdelati najbolj dobre piščančje jedi, še posebej smo uživali na delavnici priprave “finger food”-a…

Vse česar smo se naučili bomo z veseljem delili tudi v prihodnje z vami! Sharing is caring!

Na delavnici so poleg nas, sodelovali med drugim tudi:

Foodieforfoodies – za tem imenom se skriva Anja, ki v svojih blogih nudi informacije o tem, kje je super fajn jesti, rada potuje in jo zanima stiliranje hrane.

Dolce NO – Dolores, ki že na prvi vtis kaže svojo unikatnost in to, da je ustvarjalka.

Custom Grills – Matej, ki poskrbi za vse ljubitelje dima in dobrot z žara.

Kmetija Klepec – Mojca, ki je del zgodbe kmetije Klepec in uživa ob stiliranju ter fotografiranju hrane.

Žal vseh ne najdem na Facebooku. Bom pa zelo vesela, če se podpišete v komentar…<3

Spodaj nekaj utrinkov…

Prispevaj tudi ti

 

SloveniaEnglish